מפגשים מהסוג האירוטי
אין על מפגשים באמצע הדרך, יש מפגשים שלא שוכחים כמו המפגש הזה עם שירותי ליווי שהיה לי, פשוט התקשרתי והן נחתו אצלי, 2 נשים מושלמות. מראה מהודר, לא היית מנחש שהן עובדות באותו משרד או שירותי ליווי.
יש סטיגמה מיותרת על נערות ליווי או שירותי ליווי, אבל זה מזמן משהו אחר, משהו אקסקלוסיבי, ייחודי בדיוק כמו שהיה לי עם הגברת ההיא והחברה שלה.
הן חיכו לי בדירה דיסקרטית בלב העיר, ככה לפחות קבענו, לא רציתי שאף אחד יידע, רציתי את זה כמה שיותר חשאי, כמה שזה התאים לי המערכות יחסים האלו שאף אחד לא יודע או שומע מהן.
אז הגענו לדירה, הן כבר היו בלי בגדים, שכובות זה לצד זו, מנשקות בלהט אחת את השנייה, זה היה סקסי רק לצפות בזה.
ישבתי ופשוט ביקשתי אותן לגעת אחת בשנייה, אני רואה ומתרגש מהלהט, מהמגע, מהטעמים, התענגתי מהדבר הזה.
מפגשים מהסוג הארוטי? ככה קוראים לזה? היא ליקקה לאחרת את השפתיים, את תנוך האוזן, הרגשתי את הריחות והטעמים.
היא גנחה, הרגשתי שהיא מענגת אותה באמת, זו לא הייתה הצגה, מה שעוד יותר היה מגניב זה להתבונן בהן מהצד, מרגש ביותר, אין לתאר במילים מה עבר לי בראש.
עונג, שלמות, תחושה של עוד, רצון של עוד. הרגשתי כאילו אני ביניהן ולפני שהבנתי מה קורה כבר הייתי שם, מתענג, הן מפשיטות אותי בעדינות, אחת מנשקת ואחת מפשילה את מכנסיי ומוצצת לי בלהט, היא ליקקה אותי בהנאה, יכולתי להישבע שהיא נהנית מזה, מה שרוב הישראליות לא ממש אוהבות לעשות.
פחדתי לגמור, הזזתי אותה בעדינות ואמרתי בשקט, עכשיו התור שלי לפנק אתכן.
הן השתרעו זה על זו, מפוסקות רגליים וכל אחת בתורה קיבלה את המין האוראלי של החיים שלה, הלשון שלי טיילה, אבל טיילה כהוגן בנסתרות הפות המדהים הזה שלה.
פעם אחת הייתי בקרבה, גומע את המיצים של האחת ופעם של האחרת. בשלב מסוים כבר לא יכולתי להתאפק, פשוט סיבבתי אותן וחדרתי אליהן, כל אחת בתורה, פעם זו ופעם זו, מת לגמור, אבל לא מאפשר, מושך לאחת מהן את השיער לאחור, זה אפילו מגרה אותה יותר.
תגמור היא צועקת וזה מה ששבר אותי, כבר לא יכולתי, גמרתי בתוכה כמו משוגע, פשוט גמרתי בתוכה ורק אז הצלחתי להירגע מהן ומכל היום הזה.