שלום לכל אחיי ואחיותיי,
אני חן, בת עשרים ושבע, ויודעת דבר או שניים על החיים. כן, אני נערת ליווי, שמספקת שירותי סקס בכל אותן דירות דיסקרטיות. מה שכל כך מייחד דירות דיסקרטיות שלא מוכרחים להביא אליהן כלום, רק את הפרטנרית שלכם ואתכם. דירות דיסקרטיות ממש מאובזרות, יש בהן הכול מכל. שנעבור ללב העניין? יאללה –
מאז שהייתי בת עשרים רציתי עבודה שתאפשר לי להרוויח כסף מהר, ושתסב לי הנאה. התחלתי כמשחק, להרוויח כסף כדי לשלם לאוניברסיטה, ואז המשכתי כי הבנתי שהתשוקה שלי למין גדולה מהתשוקה שלי לספרים. להיות נערת ליווי הפך ממשחק לעבודה אמיתית, מה שמעסיק אותי 24/7, זו דרך חיים אמיתית. הם באמת מבינים, ואיבדתי תקווה לגרום להם להבין. אני לא צריכה להצדיק את עצמי בפני אף אחד, ואני חיה את חיי. אם העבודה שלי היא בעיה עבורם, לא אכפת לי.
פגשתי בני אדם נורמליים, גברים ביישנים שרצו לאבד את הבתולים שלהם, אנשים שהתרגשו מדי ושזכו לשפיכה מוקדמת, ואפילו גברים שלא יכלו להתמודד עם לחץ ושלא יכלו לקבל זקפה. אבל האנשים האלה הם לקוחות קלאסיים. לעתים קרובות בעבודה שלי, אני פוגשת פריקים אמיתיים, אנשים מיוחדים מאוד, בקושי מסוכנים, אבל לעתים קרובות גורמים לי לאי נוחות. אני לא רוצה למנות אנשים, אז אל תבקשו ממני יותר מדי פרטים. סוג אחד של לקוחות שאני פוגשת לעתים קרובות הוא הגבר שיש לו אובססיה לשליטה. בדרך כלל, הוא אדם שיש לו עמדת כוח בתוך החברה, כמו מנכ"ל, ידוען, עורך דין, או אפילו שוטר או איש צבא. כמובן, הם צריכים להימנע מלווי היכרויות, אבל לא אכפת להם, הדבר החשוב הוא להשתמש בשיקול דעת. לא אכפת לי, אני רק רוצה לקבל תשלום.
הגברים האלה בחייהם רגילים שיש להם שליטה על הכול, ובדרך כלל הם פוקדים כפופים או עובדים. כשהם עם מלווה, הם יכולים סוף סוף לממש פנטזיה: סוף סוף לאבד שליטה על המצב, ולהיות מושפל. חוסר שליטה הוא ההשפלה האולטימטיבית ובו בזמן הריגוש המקסימלי האפשרי. בנסיבות מסוימות, הם רוצים רק לקיים יחסי מין, אבל משאירים לי את כל היוזמה. במקרים הקיצוניים ביותר, אני מעליבה אותם ומכה אותם פיזית, כדי להשפיל אותם בכל דרך אפשרית. הם רוצים שילעגו להם על הכול – על ההיבט הפיזי, על הביצועים המיניים, על גודל הפין. היה לי גם לקוח שרצה להיות עבד כלכלי: הוא קנה לי הכול, אפילו חפצים שלא רציתי. רואה את הנעליים שלי? הוא נתן לי אותם. והוא לא רצה לעשות סקס אלא רק להוציא כסף בשבילי.