כשחפרנו על זה אחרי היא אמרה שהגירוי שי הסרט עם האנשים מסביב עשה לה את זה. המחשבה לעשות סקס עם אנשים סביבה העיף לא את הראש. "ומה אם הם היו מסתובבים וצופים בך?" שאלתי אך היא לא ידעה לענות. "אז זה הסיכון שמעביר אותך מעבר לסף?" ניסיתי אך גם על זה לא ידעה לענות "אתה חופר יותר מידי מותק. קיבלתי את האורגזמה הכי טובה שהייתה לי בחיים וזהו".
מכירים ולא רצים לספר לחברה
לקראת סוף השבוע הלכנו יחד כרגיל לקניות, היא הגיע ישר מהעבודה מאופרת ומטופחת. כרגיל היא טרטרה אותי באין סוף שליחויות של תביא את זה ותביא את זה ולמרות העקבים הגבוהים הייתי אני זה שצריך היה להוריד לה מוצרים מהמדפים הגבוהים. בחזרה משליחות נוספת התנגשנו קלות אחד בשני והיא עצרה לפתע ושאלה "מה זה? עומד לך?" עצרתי במבוכה וכנראה שהסמקתי אך היא לא עצרה אפילו לשנייה לפני ששלחה יד וחפנה את הזין והביצים יחדיו. כרגיל הבטתי מסביב וראיתי לא מעט אנשים סביבנו אך העגלה הסתירה את האקט עצמו ובכלל למי אכפת מאחרים בסופרמרקט? "לשירותים. עכשיו!" אמרה, אם לא היו אנשים מסביב בטח הייתה מושכת אותי דרך הזין עד לשם. רצנו עד כמה שאפשר לרוץ בין המעברים ופרצנו לשירותי הנכים. אשתי החסודה הרימה את החצאית מעלה, הסירה את התחתונים וכופפה את עצמה על האסלה. חוץ מלגרות אותי העקבים העמידו אותה בגובה המושלם עבורי. עם הרבה פחות עידון וחן הורדתי את המכנסיים וחדרתי אליה במכה אחת. ההתלהבות המינית החלה להציף אותה אך נראה היה שהיא מרוצה מהסיטואציה ופחות מכוונת לגמירה. פמפמתי אותה בכוח מוציא ממנה קולות כאב יותר מהנאה אך זה לא ממש עניין אותי. “אתה חושב שיש אנשים בתאים ליד" שמעתי אותה שואלת אך התעלמתי "היינו צריכים למצוא מקום לגמר אותך בין המדפים" המשיכה. הבנתי שהיא מנסה לגרות את עצמה אך הייתי רחוק מידי באקסטזה שלי "טוב טוב, אחר כך אני ארד לך במגרש חניה" התזתי כדי שתשתוק והמשכתי להלום עד שגמרתי בתוכה. שלפתי את עצמי וראיתי את הישבן שלה ממשיך להתנדנד מצד לצד מביטה אחורה בחיוך.
בשבוע שאחרי כבר הבנתי שזה לא איזו הרפתקה חולפת. היא ירדה לי בפינה של גינת הכלבים בערב, דייזי שלנו הייתה הקהל היחיד שממש הביט אך לא מעט אנשים עברו לא רחוק. השיא היה בארוחת שישי עם המשפחה שלה, יצאנו לגג לעשן ובזמן סיגריה היא גמרה עם האצבעות שלי ומברשת השיער של אמא שלה.
מאז אנחנו ממשיכים להפתיע את עצמנו ומחכים בקוצר רוח לחופשה השנתית בארץ זרה.