בננה פורטל דירות דיסקרטיות

 

 


הם היו זוג נשוי שסיפור אהבתם היה מושא לקנאה והערצה בקרב כל חבריהם. תחזקו זוגיות מפרגנת ואוהבת, מחוברים בעבותות של ברזל והשלימו אחד את השנייה כמו שמיים ואדמה. הם לא פחדו לנסות ולהתנסות בדברים חדשים, והם היו הרוח החיה בחבורה בה הם היו חברים. הסקס שלהם היה סקס עוצמתי וחסר מעצורים, ושניהם אהבו להביא את הסקס שלהם לקצוות חדשים כל פעם מחדש, סקס חזק וקשוח לצד סקס עדין וסטנדרטי. ביתם היה קודש לסקס בכל פינות הבית, כולל אביזרים מאביזרים שונים. עד שהגיעו הילדים, ואז הם היו צריכים למצוא פתרונות יצירתיים לסקס הפרוע שלהם, בלי להיות מתירנים מדי לידם. הם החליטו למצוא כמה דירות דיסקרטיות אליהן יוכלו להגיע כדי להמשיך בסקס פרוע באין מפריע.

הם דאגו לבייביסיטר לילדים, התארגנו מבעוד מועד, הורידו חבלים קשירה, שוט ועוד אביזרי עזר לרכב בתיק אטום ויצאו לבילוי. הם הודיעו שיגיעו מאד מאוחר, הילדים כבר ישנו וביקשו מהבייביסיטר שתוציא את המפתח מהדלת ושתלך לישון כשתתעייף. כשהגיעו לאחת מאותן דירות דיסקרטיות מבודדות, הם נכנסו אליה נרגשים כמו זוג בתחילת דרכו. הוא הוריד ממנה את המעיל הארוך אותו לבשה, מביט בה באהבה, כשלגופה אוברול עור שחור צמוד ומחמיא. הוא לקח אוויר מלוא ריאותיו, מרגיש את הזין שלו נעמד במלוא אונו. היא הוציאה את החבלים מהתיק והחלה לקשור אותם לדפנות המיטה, מבקשת ממנו להכין את השוט לידה. הוא היה ילד שובב והיא צריכה ללמד אותו לקח. הוא נרעד מהתרגשות וציפייה, יודע שיחווה כאב קל לפני שתיתן לו לגעת בה ולחדור אליה באכזריות. אותו יום הם היו במצב רוח של סאדו בסקס, והם אהבו את זה מאד.

כשבא לחבק אותה, הכתה אותו בכיפה של הזין קלות, מכאיבה לו בכאב משתק לרגע קל. הוא נסוג, וחייך, חיכה למוצא פיה. לאחר שקשרה אותו למיטה בידיו ורגליו החלה להצליף לו קלות, מנשקת אותו במקביל בכל מקום בו השאירה עליו סימן. עד שהתיישבה על הזין העומד שלו והחלה לרכב עליו בפראות כשהוא קשור. הם גמרו ביחד, ואז היא שחררה אותו מהחבלים.

הסקס הבא היה רך ועדין ובמשך שעה ארוכה הוא זיין אותה בכל תנוחה אפשרית ובכל מקום בבית, כשהם גונחים ונאנקים את אהבתם הבלתי נגמרת. הם חזרו הביתה לפנות בוקר ונרדמו חבוקים ומסופקים.

תפריט נגישות